hr
+385 99 525-8911
information@rijeka-airport.hr
-->

Putovanje sa djecom


Obitelji i djeca - savjeti i uslugePrilikom predaje prtljage na šalteru za prijavu na let (check-in) dječja kolica će biti označena kao predana prtljaga, ali se mogu zadržati sve do ukrcaja u zrakoplov.
Prije ukrcaja u zrakoplov potrebno je kolica ostaviti ispred stepenica zrakoplova osoblju zračne luke radi utovara u prtljažni prostor.


Djeca mogu putovati sama kao maloljetnici bez pratnje UM (Unaccompanied Minors) kod većine zračnih prijevoznika do dobi od 15 godina*. Prilikom rezervacije karte potrebno je napraviti poseban zahtjev za ovu vrstu usluge. Tada će djeci pomoći i pratiti ih osoblje zračne luke tijekom svih procedura do ukrcaja na let. Roditelj ili osoba koja predaje dijete na let, dužna je ostati na zračnoj luci sve dok zrakoplov ne poleti.


Prostorija za presvlačenje beba nalazi se uz ženski WC u glavnoj zgradi terminala. Slobodno se obratite našem osoblju za više informacija.*Za detaljne informacije o postupcima rezerviranim za obitelji s bebama i UM-ove uvijek unaprijed kontaktirajte zrakoplovne prijevoznike jer se propisi mogu razlikovati.

Oglasi
Partneri