hr
+385 99 525-8911
information@rijeka-airport.hr
-->

Izgubljena prtljaga

Izgubljenu ili oštećenu prtljagu možete prijaviti online ili na šalteru informacija nakon slijetanja u Zračnu luku Rijeka. Ukoliko putnik napusti zračnu luku, a ovu nepravilnost želi naknadno prijaviti, to će biti moguće napraviti isključivo online.Izgubljena prtljagaPutnici se mole da izgubljenu prtljagu prijave online na stranicama aviokompanije kako bi izbjegli čekanje u redovima te kako bi ispunjeni podaci o prtljazi bili što točniji. Ukoliko navedeno nije moguće, putnici mogu prijaviti nestanak svoje prtljage i na šalteru informacija.


Nakon popunjavanja izvješća putnik će dobiti jedinstveni referentni broj, koji također može koristiti za praćenje svoje prtljage prijavom na poveznicu na web stranicama prijevoznika.*


*Čim prtljaga stigne u Zračnu luku Rijeka, djelatnici Lost&found ureda odmah će kontaktirati putnika i dogovoriti dostavu ili preuzimanje prtljage.

Oštećena prtljagaUkoliko je prtljaga oštećena, popunjava se izvješće na šalteru informacija, nakon čega se putnik u određenom roku (rok koji određuje zrakoplovni prijevoznik) mora javiti zrakoplovnom prijevozniku radi ostvarivanja naknade štete.


Za sve ostale informacije obratite se na broj +385 99 525 8911 ili na šalteru za informacije gdje će vam osoblje zračne luke pružiti sve potrebne informacije.

Oglasi
Partneri