hr
+385 99 525-8911
information@rijeka-airport.hr
-->

ParkingKarta parkirališta
Parking za osobe s invaliditetomZračna luka ima posebno predviđena parkirna mjesta na parkiralištu ispred zgrade terminala za osobe sa invaliditetom.

Osobe s invaliditetom koji su nositelji europske dozvole za parkiranje imaju pravo besplatnog parkiranja na rezerviranim mjestima službenog parkirališta Zračne luke Rijeka.


Kako bi ostvarili pravo na besplatno parkiranje osoba mora predočiti parkirnu kartu, parkirnu dozvolu i osobnu iskaznicu na parking šalteru u holu dolazaka putnika.


Svaki pratitelj osobe s invaliditetom dužan je, osim navedenih dokumenata, pokazati i kopiju ukrcajne propusnice nositelja dozvole za parkiranje.
Parkiralište ispred terminala Zračne luke Rijeka d.o.o. u njezinom je vlasništvu, te je ponašanje njegovih korisnika definirano Pravilnikom o korištenju parkirališnog prostora i stajališta na Zračnoj luci Rijeka. Parkiranjem vozila na parkirališnom prostoru ili stajalištu Zračne luke Rijeka smatrat će se da je korisnik parkirališnog prostora i stajališta prihvatio sve opće i druge uvjete utvrđene ovim Pravilnikom.


Cjenici usluga korištenja parkirališnog prostora i stajališta na Zračnoj luci Rijeka nalaze se niže.

Oglasi
Partneri